TELEFONSKI IMENIK :: UGOSTITELJSTVO :: HOTEL ADRIA SKI

 

Adresa: Čajuša bb, 80320 Kupres
Telefon: +387 34 275 100
Fax: +387 34 274 951
Email: info@adriaski.net
Web: www.adriaski.net
   

Hotel Adria Ski smješten je na jugozapadnom dijelu Kupreške visoravni (1250 n/m), nedaleko magistralnog puta za Dalmaciju i srednji Jadran. Udaljen je 140 km od Splita, 350 km od Zagreba, 224 km od Dubrovnika te 350 km od Zagreba.
Osim magistralnim putem za goste iz Dalmacije i Slavonije (granični prijelaz Gradiška ili Odžak), do Kupresa možete stići i preko Bihaća, što je bolja opcija za posjetitelje iz sjeverozapadne Hrvatske. Novi, veliki granični prijelazi u Gradišci i Kamenskom, te gotovo stalni radovi na proširenju puteva preko Livna i Tomislavgrada, olakšati će i ubrzati put do Kupresa.

Hotel
Kapacitet hotela Adria Ski je 256 ležajeva. Sve sobe opremljene su telefonom te TV uređajima sa digitalnim satelitskim sustavom koji Vam nudi izbor više od 1000 programa. Svaka soba ima zasebno kupatilo.
Hotel je opremljen 25 metarskim ostakljenim bazenom koji zimi pruža jedinstveni pogled na snijegom prekrivenu borovu šumu. U sklopu bazena su dvije saune i veliki fitnes centar u kojem istovremeno može vježbati 30-ak osoba. Centar je opremljem spravama za vježbu i rastezanje svih dijelova tijela, a za svaku vježbu na raspolaganju su najmanje tri istovrsne sprave, što omogućuje brzo izmjenično vježbanje većih organiziranih grupa i momčadi.
U sklopu hotela je restoran koji Vam nudi tradicionalna autohtona jela, te jela po narudžbi. Jela spravljaju vrhunski kuhari uz bogatu ponudu stranih i domaćih vina. Pokraj restorana nalazi se caffe bar u kojem možete uz jutarnju kavu pročitati dnevni tisak.
Netom ispod završetka skijaških staza nalazi se restoran Ognjišta koji u planinskom ambijentu nudi gotova jela za brzu okrijepu i nastavak skijanja bez ulaska u hotel. Iz restorana Ognjišta posebno Vam preporučamo domaći grah s kobasicom i domaćim kruhom.


Skijališta
Odmah iznad hotela Adria Ski nalaze se 4 staze čiji su završeci smješteni gotovo uz sami objekt. Na preko 13 kilometara staza voze Vas 4 ski-lifta. Jedna sjedešnica (dvosjed) u dužini od 980 metara, dvije „sidro“ vučnice u dužini od 1080 i 1150 metara, te jedan baby lift dužine 300 metara. Od ove godine su uz već postojeće topove za umjetni snijeg izgrađena i dodatna umjetna jezera, kako bi se spriječio nedostatak snijega ili vode.
U sklopu hotela je i škola skijanja Prvi spust iz Kupresa u kojoj će Vas domaći učitelji skijanja podučiti ili prvim koracima ili naprednim tehnikama skijanja.

 

 


© Copyright 2003. Sva prava zadržana.
TELEKOM - TELEFONSKI IMENIK
Email: tti@telefonski-imenik.com