TELEFONSKI IMENIK :: PROIZVODNJA :: AGROFLORA

 

Adresa:

Preobraženska bb,
Kozarska Dubica

Tel: 052/428-530, 428-531
Fax: 052/430-884
Email: agroflorakd@yahoo.com
Web: www.agrofloradoo.com
   

Firma AGOFLORA d.o.o. osnivanjem 1996. godine, počinje da se bavi primarnom preradom drveta. Danas ovo preduzeće s razlogom ubrajamo u red najuspješnija preduzeća iz oblasti prerade drveta. Za AGROFLORU se veže i epitet inovativnog preduzeća, jer po mnogo čemu prednjači na ovim prostorima.

Preduzeće ima prirodan slijed razvoja, tako što je počelo sa primarnom preradom drveta, zatim instaliranjem sušioničkih kapaciteta uvodi u proizvodnju suvu rezanu građu i blanjane elemente. Najnovije i slobodno možemo reći inovativno, što se desilo u ovom kolektivu je instalacija opreme za sušenje i termotretiranje drveta. Ova oprema je izrađena i instalirana u saradnji sa institutom za razvoj drvne industrije iz Kine. U opremu je, pored dijela kineske opreme ugrađena i domaći know nou kroz softverska rješenja.

Zahvaljujući aktivnostima menadžmenata i sprezi iskorištenih poslovnih prilika, danas ovo preduzeće može da ponudi tržištu sledeće:
-suvu rezanu građu hrasta, bukve, jasena, bagrema,...
-obrađene elemente za stolice i druge elemente od drveta suvog ili termotretiranog
-podne obloge (brodski pod, seljački pod, parket, decking,podovi od masivnog termotretiranog drveta...)
-zidne obloge (lamperija i dr.,
-elementi termotretiranog drveta za podove, građevinsku stolariju, baštenski namještaj i dr.
-usluge sušenja i termotretiranja drveta,
-u saradni sa partnerima kompletna tehnološka rješanja sušenja i termotretiranja. 
A posebno je intresantno izdvojiti iz ponude opremu za sušenje i termotretiranje drveta u kompletu sa kotlovima, koji koriste sirovu piljevinu kao gorivo, što je jedinstven slučaj u svijetu kada je u pitanju obezbeđenje toplote za termotretiranje drveta, gdje temperature dostižu vrijednost i do 250 °C
Ova firma takođe proizvodi ploče od masivnog drveta,jer posjeduje liniju za dužinsko i širinsko lijepljenje drveta kako suvog tako i termotretiranog.

Potvrda poslovnosti i kvaliteta proizvoda je zadovoljsto poslovnih partnera i kupaca iz okruženja i inostranstva, sa kojima se još nije desio ni jedan konflikt niti prekid saradnje.

 

 


© Copyright 2003. Sva prava zadržana.
TELEKOM - TELEFONSKI IMENIK
Email: tti@telefonski-imenik.com