TELEFONSKI IMENIK :: UGOSTITELJSTVO :: HOTEL ANDRIĆEV KONAK

 

HOTEL ANDRIĆEV KONAK


Adresa: Trg palih boraca 6,
73 240 Višegrad
Telefon: 058 620 710
Mobitel: 066 850 157
Email: hotelandricevkonak@gmail.com
Web: www.hotelandricevkonak.com

U samom srcu Višegrada, na gradskom trgu, na samoj obali rijeke Drine, svoje mjesto pod suncem zauzeo je hotel „Andrićev konak“.

Hotel je okružen kulturnim i istorijskim znamenitostima: Most Mehmed-paše Sokolovića (Ćuprija na Drini), spomen obilježje piscu, kao i kuća u kojoj je Andrić proveo djetinjstvo, te učionica u kojoj je slavni Nobelovac završio osnovnu školu.

U neposrednoj blizini hotela, a i mosta, nalaze se jevrejsko groblje sa spomenikom čuvenoj Lotiki, u pjesmama opjevani Bikavac sa romanesknim hladnjakom i neposrednom blizinom stare crkve na Megdanu, dok se na sam hotel naslanja stari Lotikin hotel.

Hotel raspolaže sa 23 smještajne jedinice ili 60 ležaja, od kojih su: 4 apartmana, 1 porodični apartman, 6 dvokrevetnih, 2 jednokrevetne, 2 trokrevetne, 4 sa francuskim ležajem + pomoćni ležaj i 4 dvokrevetne + klik – klak ležaj.

Sve sobe su u potpunosti opremljene i posjeduju klimu, telefonski priključak, bežični internet i satelitske i zemaljske TV kanale (kablovska TV).

Većina soba ima izuzetno lijep pogled na rijeku Drinu i most Mehmed-paše Sokolovića.

Hotel raspolaže sa tri bašte, od kojih su dvije na samoj obali Drine, na kojima će Vam ljubazno osoblje poslužiti jela iz naše bogate ponude.

Gostima su na raspolaganju i restoran, u kom se pansionski obroci serviraju na hladno-toplom bifeu, a iz koga se nastavlja terasa, takođe sa pogledom na rijeku i most.

 

 


© Copyright 2003. Sva prava zadržana.
TELEKOM - TELEFONSKI IMENIK
Email: tti@telefonski-imenik.com