TELEFONSKI IMENIK :: TRGOVINA :: BASIC COMMERCE

 

Adresa: Zaobilaznica bb
Posušje
Telefon: 039/680-152, 682-816
Fax: 039/682-230
Email: basic@tel.net.ba
info@basic-commerce.com
Web: www.basic-commerce.com
www.wimax.hr


BASIC COMMERCE je renomirana firma koja je svojim dugogodišnjim naporima stekla veoma visok ugled, kako kod domaćih tako i inozemnih partnera.
Uvijek u izravnom izazovu sa svojim cijenjenim konkurentnima, u kojem je glavni cilj udovoljiti sve više zahtjevnim potrebama naših kupaca. Jasno nam je da iz dana u dan naše tržište sve više prati svjetska modna gibanja i trendove, te stoga i naši dizajneri moraju ići korak u korak sa svjetskim modnim zbivanjima i svoje spoznaje vješto plasirati u proizvodnju i odabir modela, te nas usto uspješno održavati pri samom vrhu ljestvice modnih vrijednosti. Uvjereni smo da stalnom brigom za kvalitetu i dizajn naših artikala možemo u cjelosti zadovoljiti i najviše zahtjeve.

Nudimo odjeću i obuću potrošačima svih dobi i uzrasta, počevši od predškolske i školske djece, preko mladeži do odraslih osoba. Od odjeće nudimo košulje, majice, hlače, sakoe, odijela, razne bluze, komplete, dječije setove kao i široku paletu rublja, čarapa, pidžama i spavaćica.
Naravno nismo zanemarili niti sportski program.
Uz trenerke i dresove svih poznatih svjetskih klubova kod nas možete naći sportsku obuću za sve naraštaje, od koje poglavito ističemo tenisice New Star koje plasiramo na prostorima Istočne Europe. Osim gore navedenih proizvoda, a ništa manje zanemarivo, nudimo i veoma širok asortiman kućnog tekstila.
Veoma smo ponosni na našu robnu marku WIMAX koja predstavlja spoj kvalitete i dizajna.
Naš tim vodi posebnu pozornost o kvaliteti i cijeni naših proizvoda, što je osnovni preduvjet za stalno poboljšanje i unapređenje prodaje. Vodimo računa o različitim financijskim mogućnostima naših kupaca te nastojimo naše proizvode plasirati u što širem krugu potrošača. Sigurni smo da se naš trud prepoznaje, a priznanje dobijamo sve većim povjerenjem od strane naših kupaca.
Dakle, poštovani i cijenjeni kupci, uz napomene koje ste mogli ovdje pročitati skrećemo vašu pozornost na katalog kojeg redovito izdajemo kako bi vam bio od koristi pri eventualnom opredjeljenju za asortiman tvrtke BASIC COMMERCE.

Želimo naš poslovni uspjeh graditi i sagraditi na vašem zadovoljstvu i ukazanom nam povjerenju.

 

 


© Copyright 2003. Sva prava zadržana.
TELEKOM - TELEFONSKI IMENIK
Email: tti@telefonski-imenik.com