TELEFONSKI IMENIK :: PROIZVODNJA :: CARMEN LINE

 

Adresa: Nikole Pašića bb, Trn
78000 Banja Luka
Telefon: 051 585 585
Fax: 051 509 431
Email: info@carmen-line.com
Web: www.carmen-line.com

Modna Kuća CARMEN LINE je preduzeće sa 22 godine dugom tradicijom, sa 100 % privatnim kapitalom, i sa preko 50 zaposlenih. Bavi se dizajnom, kreacijom, proizvodnjom, veletrgovinom, i trgovinom na malo ženske modne konfekcije koja nosi etiketu CARMEN LINE.

 

Za autentičnost robne marke CARMEN LINE zadužen je kreatorski tim pod stručnim vođstvom Gđe. Dr Plamenke Stojić. Materijali od kojih se izrađuju modeli za kolekcije CARMEN LINE su visokokvalitetni i u potpunosti su uveženi iz Italije, a plod su rada vrhunskih italijanskih dizajnera što daje kolekcijama CARMEN LINE-a notu aktuelnosti i garancija su da ono što se trenutno dešava na modnim pistama Milana, Pariza, Londona, dešava se i u proizvodnim pogonima CARMEN LINE-a, pretočeno u vlastitu kolekciju koja ispunjava i one najfinije zahtjeve žene koja želi da bude moderna i svjesna svojih kvaliteta.

Godine 2008. uveden je standard ISO 9001:2008.

Modna Kuća CARMEN LINE je dobitnik brojnih nagrada i priznanja, a takođe semoze pohvaliti činjenicom da je potpomogla realizaciju mnogobrojnih projekata humanitar- nog, kulturnog i naučnog karaktera.

 

Već 10 godina Modna Kuća CARMEN LINE je oficijelna modna kuća Izbora MISS BiH za Izbor MISS Of The World. Posebna paznja se poklanja izradi večernje haljine u kojoj se najljepša dama, MISS BiH predstavlja na finalnoj večeri svjetskog izbora ljepote, a svih proteklih godina Carmen Line haljine po ocjeni svjetskog stručnog zirija nagrađivane su kao jedne od najljepših!

 

CARMEN LINE

...jer dame biraju!

 

 


© Copyright 2003. Sva prava zadržana.
TELEKOM - TELEFONSKI IMENIK
Email: tti@telefonski-imenik.com