TELEFONSKI IMENIK :: PROIZVODNJA :: CROMEX

 

Adresa: Brezičanski put bb, PRIJEDOR
Telefon: 052/304-050
052/304-051
Fax: 052/304-052
Mob: 061/472-404
Email: cromex@fakat.ba
Web: www.cromex.ba
   

Niz godina bavimo se obradom Inoxa pa se stečeno iskustvo prepoznaje samo po sebi iz naših prizvoda. Kada već spominjemo kvalitet obrade odnosno gotovog proizvoda, istaći ćemo da je iskustvo prenešeno iz Švicarske i tako donijelo evropske i svjetske standarde u Prijedor, u Bosnu i Hercegovinu. Zaposleni u preduzeću nose široki spektar odgovornosti kada su u pitanju proizvodi i njihova montaža.

Pokrivamo skoro cijelo tržište Bosne i Hercegovine te dijelom zapadne Evrope. Svakodnevno radimo na proširenju našeg tržišta. Radimo izvoz u Austriju, Švicarsku i Njemačku. Koliko su naši proizvodi kvalitetni govori i činjenica da su gotovo svi prošli visoke kriterije zapadno evropskih zemalja poput Njemačke, Švicarske, Austrije i Francuske.

Cromex d.o.o. svoje djelatnosti, započeo je izradom inox ograda i kapija još 2004 godine. Povećanjem obima posla broj izrade Inox elemenata znatno je uvećan i to već iduće godine.U svojoj ponudi preduzeće ističe i druge usluge: Eloksiranje, brušenje, Pulver Beschichtung, varenje aluminijuma i inox i sve vrste drugih obrada. Dva glavna preokreta u poslovanju preduzeća desila su se nabavkom mašine za rezanje materijala na vodu 2010. godine. Dvije godine kasnije ponuda je upotpunjena puštanjem u pogon mašine za lasersko rezanje materijala.

Kvalitetni proizvodi izrađeni po standardima EU podigli su preduzeće na mnogo viši nivo. Posjetom nekoliko delegacija prvo iz Švicarske, a zatim Austrije i Njemačke potpisani u vrijedni višegodišnji ugovori za plasiranje naših proizvoda na Evropsko tržište. Export se vrši i vozilima preduzeća, i to izrada dijelova za autoindustriju, namještaj te ograde. Naručite i izradite proizvode u našem preduzeću, a mi ćemo Vam ih isporučiti i montirati na željenoj lokaciji.

 

 


© Copyright 2003. Sva prava zadržana.
TELEKOM - TELEFONSKI IMENIK
Email: tti@telefonski-imenik.com