TELEFONSKI IMENIK :: PROIZVODNJA :: DEZOSANIT

 

Adresa: Studenička 4
78000 BANJA LUKA
Tel/fax: 051/465-798
Mobitel: 065/510-177
Email: dezosanit@blic.net
   

Preduzeće „Dezosanit” doo Banja Luka posluje još od 1996. godine. Osnovna djelatnost preduzeća je dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija.

Međutim, tokom proteklih godina preduzeće je proširilo svoje djelatnosti na pekarstvo i ugostiteljstvo. U skladu s tim, otvorena je Poslovna jedinica “Pekara Sunce” u Prijedoru, zatim Poslovna jedinica „Pekara Sunce” u Banjaluci, te Poslovna jedinica “Kaffe Next” takode u Banjaluci.

Sjedište preduzeća se nalazi u naselju Starčevica, Studenička br. 4 u Banjaluci. Poslovna jedinica „Pekara Sunce” Prijedor se nalazi u naselju Tukovi, S. Stepanovića br. 174 u Prijedoru. Počela je sa radom 2000. godine. U sastavu pekare se nalazi i pekoteka gdje se vrši maloprodaja naših proizvoda. Poslovna jedinica „Pekara Sunce” Banja Luka se nalazi u naselju Lauš, V. Nastića br. 24 u Banjaluci. Počela je sa radom 2001. g. U sastavu pekare se nalazi pekoteka gdje se vrši maloprodaja naših proizvoda. U sastavu ove poslovne jedinice postavili smo još tri kioska, gdje se takođe vrši maloprodaja naših proizvoda, od kojih se jedan nalazi u naselju Lauš - smješten u dvorište Osnovne škole „Sveti Sava”, drugi se nalazi u naselju Nova Varoš a treći je smješten u dvorište “Građevinske škole” u Banjaluci.

Poslovna jedinica „Kaffe Next” Banja Luka
se nalazi u naselju Obilićevo,
Majke Jugovića br. 22
u Banja Luci.

Počela je sa radom 2002. godine.

U nizu naših djelatnosti, baziramo se isključivo na pekarstvo, odnosno proizvodnju i trgovinu pekarskim proizvodima, kao što su:
razne vrste hljeba, peciva, kroasana, pita, sendviča, kolača i torti.

Iz širokog spektra naših artikala izdvojili bismo BAVARSKI HLJEB i INTEGRALNI TOST. Za „bavarski hljeb” smo osvojili zlatnu medalju na Sajmu pekarstva 2005. godine a za „integralni tost” srebrnu medalju.

Ipak, kao vrhunski proizvod ističemo BAVARSKI HLJEB sa produženom trajnošću. Bavarski hljeb pravimo ručno sa posebnom tehnologijom u čijem sastavu se nalazi 75% raženog brašna T—1250. Ovaj hljeb je izuzetnog ukusa i arome, produžene trajnosti do 5 dana. Upakovan je u foliju i deklarisan. Izuzetno je zdrav i hranljiv zbog velike količine raženog brašna. Preporučuje se kao dijetalni hljeb i hljeb za ljude koji boluju od šecerne bolesti i povišene masnoće.

 

S toga je naš moto:

ISHRANA JE KLJUČ ZDRAVOG ŽIVOTA
KOJEG ČOVJEK DRŽI U RUKAMA,
SAMO TREBA DA „OTKLJUČA” BRAVU!!!

 

 

 


© Copyright 2003. Sva prava zadržana.
TELEKOM - TELEFONSKI IMENIK
Email: tti@telefonski-imenik.com