TELEFONSKI IMENIK :: GRAĐEVINARSTVO :: ĐUKIĆ KOMERC

 

Adresa: Pljeva
70275 Šipovo
Tel/Fax: 050/321-215
Mobitel: 065/523-870
Email: djukic.dragisa@gmail.com
Web: www.djukic-komerc.com
   

Osnovni zadatak firme ĐUKIĆ KOMERC D.O.O. je kvalitetno odgovoriti zahtjevima klijenata za izgradnjom kuće od drveta, eko-brvnare. Čovjek današnjice u ambijentalnom smislu živi u nezdravim uslovima, hladnih i nehumanih vještačkih materijala, te se s toga sve veći broj ljudi odlučuje da najljepše trenutke odmora od ubrzanog života, propraćenog stresom, provodi u drvenim, tradicionalnim objektima, koji u potpunosti mogu da zadovolje potrebe savremenog čovjeka. Poseban je ugođaj doživjeti toplinu i prirodnost ovakvih objekata. Kombinujući zdrav ambijent, bliskost prirodi, funkcionalnost prostora, pristupačnu cijenu, došli smo do rješenja za Vas.

Razvojem ekološke svijesti, moderan čovjek sve više teži tradicionalnim i zdravim proizvodima. Jedan od takvih proizvoda je naša eko-brvnara. Eko-brvnare izrađujemo od najkvalitetnijeg drveta četinara sa obronaka planine Vitorog. Uz povoljne cijene, te vrhunsku izradu nudimo Vam širok izbor modela eko-brvnara. Prednosti naše ponude leže u mogućnostima da na postojeća tipska rješenja Vi date svoje prijedloge, budete arhitekta objekta iz snova, uz neograničene mogućnosti dizajna i organizacije enterijera.
Ono što Vam nudimo, što projektujemo i gradimo za Vas, predstavlja dio nasljeđa šumovitog, planinskog područja na kojem živimo. Brvnare su dio naše tradicije.

 

 


© Copyright 2003. Sva prava zadržana.
TELEKOM - TELEFONSKI IMENIK
Email: tti@telefonski-imenik.com