TELEFONSKI IMENIK :: MEDICINA :: STOMATOLOŠKA KLINIKA DR MEĆAVA

 

Adresa: Srpska 99,
78 000 Banja Luka
Telefon: 051 215 801
Email: drmecava@gmail.com
Web: www.drmecava.com

Imlantologija

Klinika "Dr Mećava" je među prvima u Banjaluci krenula sa ugradnjom stomatoloških implantata. Nudimo vam vrhunsku uslugu i najkvalitetnije implantate koji se trenutno mogu nabaviti na tržištu.

Estetska stomatologija

Estetsko zbrinjavanje bezmetalnom keramikom, kao savršeno rješenje besprijekornog osmijeha, sve vrste proteskih radova i izbjeljivanje zuba.

Ispravljanje zuba

Uslugu ispravljanja zuba u našoj klinici svakodnevno obavlja mr. sci. med. spec. dr Zorica Mećava. Sve potrebne informacije na tel: 051/215-801.

Zdravstvena ustanova stomatološka klinika "DR MEĆAVA" iz Banja Luke postoji od 2001 godine i pruža sve stomatološke usluge koje su pacijentima neophodne.

Za optimalno zdravlje vaših zuba uz vrhunsku uslugu i pažnju koju pružaju naši stomatolozi, zadužen je stručan tim ZU stomatološke klinike "DR MEĆAVA".

Zahvaljujući konstantnom stručnom usavršavanju kao i praćenju najnovijih svjetskih trendova i dostignuća u stomatologiji, tim stomatologa ZU stomatološke klinike "DR MEĆAVA" predložiće vam najbolje rješenje u datom trenutku, a sve sa ciljem da vam pružimo najkvalitetniju uslugu.

ZU stomatološka klinika "DR MEĆAVA" je opremljena svim potrebnim terapijskim i dijagnostičkim aparatima koji nam omogućuju brzu i laku dijagnostiku, uz koje se postižu, brzi i kvalitetni terapijski rezultati.

 

 


© Copyright 2003. Sva prava zadržana.
TELEKOM - TELEFONSKI IMENIK
Email: tti@telefonski-imenik.com