TELEFONSKI IMENIK :: TRGOVINA :: EUROPOP

 

Adresa: Banjalučki put br. 339
78418 Nova Topola
Tel/Fax: 051/891-588
Fax: 051/891-688
Email: info@europop.ba
   

Europop, osnovani smo u 1998 godini kao preduzeće za prodaju rezervnih dijelova i opreme za poljoprivredu. U početku smo bili orijentisani na maloprodaju i pokrivali područije Lijevče polja. Ostvarivši dobre rezultate i zahvaljujući interesu sve većeg broja kupaca proširujemo djelatnost na veleprodaju i počinjemo sa vlastitim uvoznim asortimanom. U poslednje 2 godine stekli smo značajan broj kupaca koji distriburiraju robu po svim krajevima BiH. Proširivanjem prodajnog prostora u veleprodaji proširujemo i asortiman i postajemo distributeri akumulatora Munja Zagreb.

Europop, rezervni dijelovi za traktore – uvoznik rezervnih dijelova i opreme za potrebe remonta traktora, transmisije zupčanika i osovina, motorni sklopova, diferencial, upravljački mehanizmi, ležaja i drugih izmjenjivih dijelova na traktorima, IMT, Rakovica i Zmaj

Glavni isporučioc dijelova.

Mi smo najznačajniji isporučioci dijelova na teritoriji Bosne i Hercegovine. Strpljivim radom u proteklim godinama, na širenju asortimana u prilici smo da svaki zahtjev naših kupaca prihvatimo i odmah obradimo.

Mi imamo veoma stručan kadar koji svojim znanjem i iskustvom garantuju kvalitetnu uslugu i stručnu pomoć u rješavanju problema.

Naša ponuda uključuje i dijelove za kombajne, kosačice, sijačice te drugu mehanizaciju u ratarstvu i voćarstvu.

 

 


© Copyright 2003. Sva prava zadržana.
TELEKOM - TELEFONSKI IMENIK
Email: tti@telefonski-imenik.com