TELEFONSKI IMENIK :: PROIZVODNJA :: KALDERA COMPANY

 

Adresa: Karađorđeva bb, 78250 Laktaši
Telefon: 051 580 654 - KALDERA COMPANY
051 582 300 - KALDERA BOUTIQUE HOTEL
Fax: 035 580 624 - KALDERA COMPANY
035 582 282 - KALDERA BOUTIQUE HOTEL
Email: stojkovic@kalderacompany.com
Web: www.kalderacompany.com
www.hotelkaldera.com

 

Preduzeće Kaldera Company osnovano je 1991. i od tada uspješno posluje kao proizvodno uslužno preduzeće u domenu elektroenergetike kao i telekomunikacionom sektoru. Od osnivanja kompanija je privatno preduzeće u vlasništvu gosp. Milenka Čičića. Proizvodni kompleks Kaldera Company smješten je na površini od aproksimativno 2 hektara, a pri tome preko 0.5 hektara zauzimaju prostori s natkrivenim površinama pri čemu se posebno izdvajaju:

  • mašinski proizvodni pogon 2500m²
  • radionica za montažu elektro komponenti 800m²
  • skladišni prostori 1600m²

Činjenica da Kaldera Company posjeduje certifikate ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004, a takođe je u postupku i uvođenje CE znaka i standarda ISO 18000 dokazuje da je generalni cilj Kaldera Company da po kvalitetu proizvoda i usluga bude među vodećim proizvođačima na prostorima Balkana. Ukupan broj zaposlenih je približno 230. Brojan visokoobrazovani kadar je timskim radom doveo do bogatih i inovativnih rješenja prilagođenih zahtjevu kupca. Mali broj preduzeća može danas da ponudi toliko kvalitetnih rješenja na jednom mjestu.

 

Projektovanje i inžinjering

 

PROIZVODNI POGON

Sopstvenim snagama izgradili smo novi pogon u impresivnom roku od 8 mjeseci.

 

Istovremeno:

izvršena gradnja pogona,
instalacija savremene tehnologije u proizvodnji sa sistemom zaštite životne sredine,
rekonstrukcija postojećih proizvoda i dizajn novih proizvoda usklađujući mogućnosti novih mašina,
održavanje redovne proizvodnje
porast prometa

 

 

Proizvodne cjeline:
- CNC tehnologija u obradi sječenja i plastične deformacije
- NC tehnologija varenja
- elektrostatska plastifikacija
. CNC nanošenje ekspandirajuće poliuretanske mase za zaptivanje

 

PROIZVODNI PROGRAM
- Modularni elektrorazvodni ormari
- NN i SN blokovi
- Konzole za niski i srednji napon
- Rastavljači
- Distributivne i stubne trafostanice
- Rasklopna postrojenja
- Javna rasvjeta
- Antenski stubovi i bazne stanice
- Čelično rešetkaste konstrukcije
- Projektovanje i inžinjering

 

 

 

 

 

Kaldera Butik Hotel se nalazi u Aleksandrovcu uz glavnu magistralnu cestu koja povezuje glavni grad Republike Srpske Banjaluku i pogranicni grad Gradišku. Nalazi se na 30 km od autoputa Zagreb Beograd a skretišta Okucani. Aerodrom Mahovljani se nalazi na 5 minuta vožnje od hotela.

 

Karakteru Butik Hotela doprinosi ne samo sadržajnost, nego i dizajn objekta kao i visoki kvalitet enterijernih elemenata koji je primijenjen u opremanju Kaldera Butik Hotela. Osoblje hotela svojim strpljenjem, ljubaznošcu i razumijevanjem ce zasigurno uciniti sve da vam ugodi da vaš boravak bude prijatan i nezaboravan. Mi smo uvjereni da ko jednom doživi Kalderu poželjece da je doživi opet.

 

Kaldera Wellness & Spa Centar

Kaldera Wellness & Spa centar sadržaj je namijenjen svim onima koji žele da se osjecaju jedinstveno posebno, zdravo i lijepo.
Wellness ponuda obuhvata Wellness oazu s tri vrste sauna i sobom za odmor, Spa VIP oazu s Razul parnom kupelji, stolom za mokri piling i hidromasažnom kadom, te Beauty dio s prostorijom za tretmane lica i tijela, masažnom sobom i prostorijom za pedikuru i manikuru.

Wellness & Spa centru pridružen je i prostoran Wellness kafe u kojem možete da provedete ugodne trenutke mira i opuštanja uz miješana pica napravljena od svježeg voca i povrca, razne vrste cajeva i slicno, te Wellness vrt, sa bazenom i džakuzijem, koji ce vaš boravak u hotelu uciniti savršenim.

 

Sobe i apartmani

Hotelska ponuda smještaja se sadrži od osam prostornih i luksuzno opremljenih soba kao i tri apartmana.
Smještajni prostori su elegantno i sofisticirano opremljeni a visoki kvalitet opremljenosti i funkcionalnost sigurno zadovoljavaju potrebe svih grupa i opredeljenja gostiju, dakle poslovne i putnicke.
Svaka od naših smještajnih prostorija nosi pogodnosti kao što su radni sto i stolica, telefon, sef, LCD Tv sa daljinskim, internet pristup, jedinicu za upravljanje sa HGV (hladenje, grijanje i ventilacija), mini-bar. Našim gostima su na raspolaganju i dnevne novine na potraživanje, zatim casopisi kao i kozmeticki set u kupatilu. Sobno posluživanje je na raspolaganju od 6:30 ujutro do 23:00 časova uveče.

 

Restoran i usluge

Restorani Kaldera, stari i novi dio, se svojim izvanrednim izborom hrane i pica ce se bez sumnje dopasti svim profilima gostiju, ljubiteljima Srpske etno kuhinje, zatim regionalne te Mediteranske i medunarodne. Sve naše kulinarije se poslužuju u elegantnoj i dopadljivoj domacinskoj atmosferi za sve prilike, bilo to poslovni ili porodicni rucak ili romanticna vecera.

 

Ketering

U sklopu Kaldera Butik Hotela imamo prostora i iskustva za organizaciju svih vrsta proslava ili obilježavanja važnih dana ili datuma kao što su:

- krštenja
- rodjendani
- proslava zaruka
- priprema za vjencanje i vjencanja
- porodicna okupljanja
- djevojacko / momacko vece
- medeni mjesec
- godišnjice vjencanja i braka

Za svako okupljanje i oganizaciju naši majstori kuhinje ce Vam pripremiti nezaboravne kulinarske poslastice.

 

Vinski podrum

Vinski podrum je takodje jedan od elemenata koji dokazuju opredeljenost kuce da ugode ljubiteljima vina ili onima koji žele da to postanu a svi mogu da biraju iz naše vrsne selekcije regionalnih i svetskih vina……

U vinskom podrumu uz vino nudimo izbor sireva, pršuta, hladnih narezaka kao i voca.

 

VIP Salon Kaldera

VIP Salon - privatnog karaktera. U izuzetnim prilikama se iznajmljuje na koristenje za sastanke visokog profila a iskljucivo poslovne prirode.

 

Kontakt
KALDERA BOUTIQUE HOTEL

 

Karadjordjeva bb
78250 Laktasi
Republika Srpska
BiH
Tel: 051 582 300
Email: hotel@hotelkaldera.com

 

 


© Copyright 2003. Sva prava zadržana.
TELEKOM - TELEFONSKI IMENIK
Email: tti@telefonski-imenik.com