TELEFONSKI IMENIK :: UGOSTITELJSTVO :: LE PONT

 

Adresa: Kralja Petra I Oslobodioca 1
PRIJEDOR
Telefon: +387 52 234 788
Fax: +387 52 240 471
E-mail: info@motellepont.com
Web: www.motellepont.com

Motel je smješten na desnoj obali rijeke Sane i oko 1 km udaljen je od centra grada.
Restoran „Le Pont“ je otvoren u aprilu 1999. godine i jedan je od najatraktivnijih restorana u gradu, čija je ponuda zaista raznovrsna i bogata, a ambijent vrlo ugodan. Restoran ima četiri zvijezdice, a motel je otvoren januara 2006. godine.

Ovaj motel u velikoj je meri obogatio i unapredio hotelsku ponudu Prijedora. Izgrađen je po najvišim svetskim standardima, a gostima nudi smeštaj u komfornim i moderno uređenim sobama i apartmanima.

Motel takođe ima i svoj parking koji može primiti do 60 vozila.

 

SMJEŠTAJ
Motel ima dva sprata, na prvom spratu se nalazi restoran, a na drugom sobe motela.

Motel je će zadovoljiti i najzahtijevnije posjetioce.
Moderno je opremljen i privatnost gostiju je obezbjeđena.

Smeštajni kapaciteti ovog motela su 3 savremeno opremljena apartmana, 3 dvokrevetne sobe i 3 jednokrevetne sa francuskim ležajem.
Sobe imaju pogled na rijeku, prostrane su. Svaka soba je klimatizovana, ima telefon, televizor, pristup internetu, terasu i kupatilo.

 

RESTORAN
Restoran je površine 400 m2 sa pomoćnim prostorijama i može ugostiti do 130 osoba. Radno vrijeme restorana je 8-24 h i ishrana je dostupna gostima motela i svim ostalim gostima koji žele da objeduju ovdje. Restoran ima i prelijepu terasu od 60 mesta sa pogledom na rijeku, koja je veoma primamljiva gostima u ljetnjim mjesecima.

Veoma prijatno mesto koje je podjednako posećeno i tokom dana kada predstavlja odličan izbor za izlazak na piće ili ručak sa prijateljima ili kolegama, ali i tokom večeri kada se uz muziku mogu opustiti u velikom izboru naročito vina ali i drugih pića i hrane.
Retki su restorani koji mogu da se pohvale činjenicom da uspevaju da održe veoma visok kvalitet hrane i usluge tako dugi niz godina kao što je to slučaj sa našim motelom. Le Pont je jedan od onih objekata koji su uvek služili za primer, a gosti su profesionalan odnos osoblja dobro znali da cene. U prijatnom i nedavno osvježenom ambijentu, sa separeima koji pružaju osećaj privatnosti i komfora, gosti mogu da uživaju u pažljivo probranim jelima, a u zavisnosti od toga šta su izabrali biće im preporučeno i odgovarajuće vino iz bogate vinske karte.

 

CAFFE LE PONT
Caffe le PONT se nalazi u prizemlju motela. Opremljen je u modernom maniru. Ima prelepu baštu sa pogledom na reku Sanu. Ovaj klub nova je gradska senzacija koja je za kratko vreme privukla veliki broj mladih iz Prijedora i regiona.

 

Namenjen urbanoj populaciji koja se više ne pronalazi u drugim prijedorskim klubovima, kao i publici koja je željna dobrih pop, fank, disko, haus ritmova. Preovlađuju svetle boje, ali najzanimljiviji deo jesu veliki foto-tapeti mostova koji aludiraju na sam naziv objekta a koji daje poseban šmek ambijentu.
Ljeti, lokal poprima novu dimenziju jer se fokus prebacuje na baštu sa pogledom na Sanu.

 

 


© Copyright 2003. Sva prava zadržana.
TELEKOM - TELEFONSKI IMENIK
Email: tti@telefonski-imenik.com