TELEFONSKI IMENIK :: PROIZVODNJA :: MAXCOMERC

 

Adresa: Babića most bb, Čelinac
Telefon: 051/560-660
Fax: 051/560-661
Email: office@maxcomerc.com
Web: www.maxcomerc.com
   

Firma je osnovana 1991 godine u vlasništvu porodice Maximovic. Bavimo se proizvodnjom i ugradnjom PVC i ALU stolarije u saradnji sa renomiranim firmama; KBE, KEMERLING, FEAL...
Objekat u kojem se profilise i prave PVC i ALU stolarija je površine 800 m2. Radi se sa najsavremenijim mašinama iz Njemacke i Italije.
U firmi je zaposleno 10 radnika sa tendencijom stalnog porasta...

MAXCOMERC raspolaže s proizvodnim linijama za rješenje aluminijskih profila, eloksažu i plastificiranje aluminijskih profila, sastavljanje profila s prekidom termo mosta, linijom za strojnu obradu aluminijskih profila.

MAXCOMERC preko svog projektno-razvojnog biroa i komercijalno marketinške službe svojim klijentima nudi inžinjering uslugu i edukaciju.

Vlastitim stručno-tehničkim timom pružamo tehničku i komercijalnu uslugu investitorima, projektantima i izvođačima, te vršimo obuku istih za primjenu naših sustava u graditeljstvu. Na taj način briga o našim proizvodima traje neprekidno na njihovom putu od proizvodnje do finalne primjene.

MAXCOMERC kvalitetu svojih proizvoda svakodnevno provjerava u vlastitim laboratorijima, a sve proizvode certificira u za to nadležnim državnim institucijama.

 

 

 


© Copyright 2003. Sva prava zadržana.
TELEKOM - TELEFONSKI IMENIK
Email: tti@telefonski-imenik.com