TELEFONSKI IMENIK :: GRAĐEVINARSTVO :: MIK

 

Adresa: Industrijska zona b.b.
80320 KUPRES
Telefon: 034/274-640 (komercijala)
034/274-068 (centrala)
Telefax: 034/274-028
Email: mik@tel.net.ba
Web: www.kupres.com
   


Poduzeće "MIK", METALNA INDUSTRIJA KUPRES d.o.o. za proizvodnju građevnih okova, sa sjedištem u Kupresu, Industrijska zona b.b., F BiH, Bosna i Hercegovina, u mješovitom vlasništvu, formirano je 1998. Matično poduzeće IGO Kupres formirano je 1978. po sistemu (KNOVV-HOVV) licence njemačke firme VVINKHAUS, jedne od vodećih u Europi i svijetu u produciranju (DREH- KIPP) prozorskih sistema.


Poslovna i tehničko-razvojna suradnja s firmom VVINKHAUS traje i dalje, kako na modificiranju proizvoda, u smislu praćenja suvremenih europskih trendova i kvalitete okova za prozorske sisteme, tako i kroz obuku i educiranje kadrova.

Kao rezultat suradnje poduzeće "MIK" Kupres danas nudi tržištu:

  • Suvremeni otklopno-zakretni "DREH-KIPP" okov za drvene i PVC prozore i vrata 4 i 11 mm falca, "Eurofalc" i "Euronut" izvedbe,
  • Rubne-kant zatvarače 4 i 11 mm falc izvedbe,
  • Suvremeni okov za grilje-žaluzine u više tipova, primjenjiv za drvo i plastiku,
  • Zatvarače za dvokrilne prozore bez kenfera,
  • Cilindrične spojnice-anube u više veličina i verzija,
  • U skoro vrijeme tržištu će biti ponuđena usadna brava za sobna i ulazna vrata, cilindri i suvremeni okov za aluminijsku stolariju.

Svi proizvodi su izrađeni od kvalitetnih uvoznih materijala iz Italije, Njemačke i Češke. Površinska i antikorozivna zaštita cinkovanjem izvedena je prema zahtjevima i propisima standarda: DIN 50960, DIN 50961, DIN 50021 i odredbi Udruge kvaliteta "DREH-KIPP" okova RAL-RG 607/3.

Proizvodni pogon je smješten na lokaciji uz tranzitni put Split -Sarajevo, od Splita udaljen 146, a od Sarajeva 140 km, te sa stajališta prometa dobro uvezan i zemljopisno postavijen.

 

 


© Copyright 2003. Sva prava zadržana.
TELEKOM - TELEFONSKI IMENIK
Email: tti@telefonski-imenik.com