TELEFONSKI IMENIK :: PROIZVODNJA :: MIKRO KLIMA

 

Adresa: Mladena Stojanovića 30A
78240 Čelinac
Telefon: 051 551-517
Fax: 051 489-015
Email: m.klima@blic.net
Web: www.mikro-klima.com

O nama

U termotehnici "mikroklima" označava klimatske uslove u malom zatvorenom prostoru. Da bi se ljudi u jednoj prostoriji ugodno osjećali potrebno je ostvariti određenu: temperaturu, relativnu vlažnost, čistoću vazduha, kao i temeraturu zidova, strujanje vazduha i zračenje sunca kroz otvore na spoljnim zidovima. Ostvarivanje takvih klimatskih uslova je zadatak i djelatnost ove firme. Dakle, naziv firme "mikro KLIMA" je proizašao iz djelatnosti kojom se firma bavi.

"mikro KLIMA" je osnovana 1998. godine sa sjedištem u Čelincu, opštini nadomak Banjaluke. Želeći da ponudimo najbolje, biramo materijale visokog kvaliteta, koje uvozimo iz raznih Evropskih zemalja. Zahvaljujući kadrovima kojima raspolažemo, strpljivim, kreativnim i kvalitetnim radom, danas nas ubrajaju u vodeće firme iz ove oblasti.

Roletne, PVC ili Al profili u savremenoj arhiktekturi su dio svakog stana pa i radnih prostorija. Aluminijumske i PVC roletne se ugrađuju sa vanjske strane prozora. Njihovu osnovnu konstrukciju čine vodilice (po kojima se roletne pomijeraju dole ili gore), aluminijumska kutija (koja se može ugraditi spolja ili iznutra) i komandni sistem. Roletne predstavljaju efikasnu zaštitu od kiše, sunca, vjetra, zime i buke a takođe mogu da posluže i kao prepreka za provalnike. Izaradjuju se u više pastelnih boja, po mjeri Vaših prozora, a lako se ugrađuju i ne kvare unutrašnju ili vanjsku estetiku Vašeg prostora.

Trakaste zavjese proizvodimo po mjeri Vaših prozora, u širokoj paleti boja i materijala.
Postavljaju se na stropne karnišle, a moguće ih je postaviti i na otvore sa različitim uglovima.
Idealno su rješenje za efikasnu zaštitu od sunca a veliki izbor boja pruža mogućnost da ih prilagodite ambijentu i učinite ga ugodnijim za boravak uz visoki estetski ugođaj.
Upravo zbog svoje elegantnosti posebno odgovaraju za opremanje reprezentativnih prostorija.

Venecijaner zavjese predstavljaju izvrsnu zaštitu od neželjenih pogleda, kao i sunca, a samim tim i od direktne toplote.
Uljepšavaju prostor u kome su postavljene. Napravljene su od aluminijuma i postoje u mnogim bojama i dezenima. Ugrađuju se sa unutrašnje strane prozora ili između stakala. Moguće ih je ugraditi i na krovne prozore. Veoma su izdržljive na sunčevu svjet-lost, kao i na fizička opterećenja. Lako se ugrađuju, a izrađujemo ih po dimenzijama Vaših prozora.
Lamele (trake široke 25 mm) su izrađene tako da stvaraju potpuni mrak, dok se njihovim horizontalnim zakretanjem reguliše količina propuštene svjetlosti.
U horizontalnom položaju izgledaju gotovo nevidljivo. Prozor sa venecijaner zavjesom čini jedinstvenu harmoniju, a spolja gledano, izgledaju kao jedan lijep montažni sklop.

Tende služe da zaštite od prejakog sunca a mogu da posluže kao i zaštita od kiše. Izrađuju se od platna koja su impregnirana smolom dok je sama konstrukcija od aluminijuma. Rukovanje je lako, a jednostavnost njihove ugradnje čine ih višestruko upotrebljivima. Postoje u kružnom, polukružnom i pravougaonom obliku. Zbog njihove elegancije i praktičnosti predstavljaju efikasno rješenje za uljepšavanje ugostiteljiskih objekata, trgovina, terasa, vrtova i sl.

Klima uređaji su uređaji koji stvaraju određenu ugodnost u zatvorenom prostoru. Danas se u klime ugrađuje veliki spektar funkcija koje garantuju visoku udobnost u stanu, poslovnom prostoru i sl.

Postoje u različitim varijantama: zidne, plafonske, podne.
Njihove osnovne funkcije su: hlađenje, grijanje, smjerno poziconiranje usmjerivača vazduha, isušivanje vazduha.
Sa poslednjom tehnologijom, u klime se ugrađuju novi inverteri, koji umjesto kompresora sa konstantnom brzinom, koriste kompresore sa promjenjivom brzinom što znači da se kapacitet hlađenja, odnosno grijanja može mijenjati prema uslovima u prostoriji.
Više podataka o ovom proizvodu možete dobiti na sajtovima Panasonic, Whirpool, Fuego i Neo kompanije čije klime ugrađujemo.

 

 


© Copyright 2003. Sva prava zadržana.
TELEKOM - TELEFONSKI IMENIK
Email: tti@telefonski-imenik.com