TELEFONSKI IMENIK :: GRAĐEVINARSTVO :: MASTERPLAST IGMIN

 

Adresa: Tunjice bb
78000 Banja Luka
Telefon: +387 51 386 437
Fax: +387 51 388 966
Email: office@masterplastigmin.com
Web: www.masterplastgroup.com
   

 

O NAMA
Masterplast Group International jedan je od vodećih proizvođača i distributera građevinskog materijala. Osnovan je 1997. godine sa sjedištem u Mađarskoj. Kompanija trenutno broji više od 700 zaposlenih u 17 zemalja srednjoistočne Evrope.

Kao dio Masterplast Group International firma Masterplast Igmin osnovana je 2005. godine sa sjedištem u Banjaluci.

Osnovna djelatnost firme Masterplast Igmin je distribucija građevinskog materijala na prostoru čitave BiH. Širokom paletom proizvoda koju imamo nudimo proizvode za pokrivanje krovova i suhe gradnje, te pružamo ekonomična rješenja u oblasti toplotne, zvučne i hidroizolacije.

Svi proizvodi odlikuju se ISO standardom, te posjeduju TUV certifikat.

Magacinski prostor nam omogućuje da uskladištimo dovoljne količine robe koju dostavljamo kupcima vlastitim transportom i po konkurentnim cijenama.

Pravno smo povezano lice sa preduzećima: „Igmin mm“ Modriča čija je osnovna djelatnost distribucija mazuta i bitumena i „Tvornicom opkarskih proizvoda“ Banja Luci sa osnovnom djelatnošću proizvodnja opeke.

Posjedujemo sertifikat EN ISO 9001:2008.

NAŠA DJELATNOST
Masterplast Group Internatonal je počeo sa radom prije više od 10 godina – 1997. godine, sa glavnim profilom proizvodnje i distribucije građevinskog materijala. Danas je naše preduzeće prisutno u cijelom regionu Srednjoistočne Evrope. Grupacija ima članice u 17 zemalja. Masterplast sa svojim proizvodima pruža kompletna rješenja u oblasti termo, zvučne i hidroizolacije, pokrivanja krovova i suve gradnje. Proizvodi Masterplasta, koji posjeduju ISO i TÜV sertifikate, preko njegovih članica i partnera prisutni su na svim evropskim tržištima, pa čak i van Evrope. Preduzeće stalno razvija proizvodnu tehnologiju, proširuje paletu proizvoda i krug usluga.

PROIZVODI
Masterplast nudi više od 1000 artikala, podjeljenih u 6 grupa.

NAŠE USLUGE
Svoje proizvode odličnog kvaliteta, Masterplast podržava kompleksnim uslužnim paketom. Djelatnost se odlikuje pridruženim uslugama, kao što je profesionalna logistika, redovna kontrola kvaliteta, stručno savjetovanje i prodajni sistem po mjeri Partnera. Skladišni kapaciteti – slično kao i naša logistička sredstva – svakim danom se stalno proširuju. Ova baza nam omogućuje da našim partnerima stojimo na raspolaganju širokim izborom naših konkurentnih proizvoda i povećanim skladišnim kapacitetom.

PREFINJENA LOGISTIKA
Paralelno sa rastom našeg preduzeća razvijamo i transportne i skladišne kapacitete. Baze sa kojih je obezbjeđena isporuka rade po 24-časovnom režimu, bez prekida. Domaći i inostrani prevoz robe se vrši voznim parkom sa više od 200 kamiona. Jedan od ključeva uspjeha našeg preduzeća je, za razliku od uobičajenih prilika u građevinarstvu, veća logistička fleksibilnost i kvalitetnija usluga, koja funkcioniše po mjeri kupaca, stalno držeći pred očima potrebe partnera.

POLITIKA KVALITETA
Kao član vodeće srednjoevropske grupacije za proizvodnju i veleprodaju građevinskih materijala, mađarske kompanije MASTERPLAST GROUP International, potpuno smo svjesni, kako svog položaja u kompaniji, tako i sve većih zahtjeva i očekivanja tržišta. Stoga smo se trajno opredjelili za usklađivanje našeg poslovanja sa načelima i zahtjevima upravljanja kvalitetom definiranim međunarodnim standardom ISO 9001:2008. Osnov naše politike kvaliteta je usmjeravanje svih resursa i poslovnih procesa na povećanje zadovoljstva sadašnjih i budućih kupaca.

Politiku kvaliteta ostvarujemo: • Fleksibilnom, brzom, tačnom i ljubaznom uslugom našim kupcima. Tudimo se da uvek pružimo više od očekivanog, obezbjeđujući stalno proširenje palete kvalitetnih proizvoda. • Uspostavljanjem dugoročnih i ličnih odnosa sa dobavljačima na principima pouzdanosti, korektnosti i otvorenosti. • Odlučivanjem na osnovu činjenica, • Kompetentnim i zadovoljnim radnicima i • Kontinuiranim preispitivanjem sistema upravljanja kvalitetom poslovnih aktivnosti i poduzimanjem akcija za poboljšanje.

 

 


© Copyright 2003. Sva prava zadržana.
TELEKOM - TELEFONSKI IMENIK
Email: tti@telefonski-imenik.com