TELEFONSKI IMENIK :: GRAÐEVINARSTVO :: NGH

 

Adresa: Turalibegova do 24/I, TUZLA
Redže Porobića bb, ODŽAK
Telefon: 035/250-521
031/762-935 (PJ Odžak)
Fax: 035/318-520
031/761-307 (PJ Odžak)
Email: nghtuzla@bih.net.ba
Web: www.nghltd.com


 

Firma "NGH" - Tuzla kao uslužna organizacija
posluje od 1986 godine.
Firma "NGH" je registrovana u:
Bosni i Hercegovini   "NGH" - Tuzla
Hrvatskoj                 "NGH" - Zagreb
Makedoniji               "NGH" - Skopje

Osnovna djelatnost firme je servis hidrauličnih uređaja u vlastitim radionama, opremljenim svim neophodnim alatima i uređajima za ovakav vid djelatnosti.
Školovano i obučeno osoblje garant je kvaliteta naših usluga.
Potvrda kvaliteta naših usluga i mogućnosti su i zastupništva renomiranih svjetskih proizvođača građevinske i rudarske mehanizacije, mobilnih kranova, putarske mehanizacije i bušaćih garnitura.


Firma zapošljava 20 radnika koji su obučeni za opravku svih hidrauličnih uređaja.
U našoj radioni u Odžaku opravljamo:
- hidraulične pumpe,
- hidraulične motore,
- ventile i ventilske blokove,
- hidraulične cilindre,
- automatske mjenjače,
- hidraulične uređaje na vozilima, presama i
- ostale hidraulične uređaje
Vršimo servis i remont hidrauličnih uređaja od većine poznatih svjetskih proizvođača: Mannesmann Rexroth (Hidromatik), Linde, Volvo, Poclain, Dennison, Vickers, ZF, Liebherr, Komatzu, Caterpilar i drugi.
Sve oštećene dijelove hidrauličnih uređaja mijenjamo originalnim rezervnim dijelovima proizvođača i za naš rad dajemo garanciju od najmanje šest mjeseci. Ispravnost svih hidrauličnih uređaja se nakon remontovanja provjerava na ispitnom stolu specijalne namjene.

Dugogodišnji rad i iskustvo u oblasti hidraulike, garant su kvaliteta naših usluga, što potvrđuju i ugovori o zastupanju i servisiranju opreme velikih i poznatih firmi iz ove oblasti kao što su : LIEBHERR, HIAB i INGERSOLL RAND.

Naše radionice se nalaze u Skoplju i Odžaku (Bosna i Hercegovina)

Ponosni na vlastitu tradiciju, koju uistinu cijene i naši kupci i konkurencija, u obavezi smo nastaviti sa tradicijom pružanja kvalitetnih usluga i proizvoda i uporedo primjenjivati najsavremenija tehnološka dostignuća u skladu sa zahtjevima norme ISO: 9001:2000.
Kako bismo i dalje bili lideri na tržištu proizvodnje hidrauličnih komponenti, prodaje građevinske i rudarske mehanizacije, moramo uspostaviti i kontinuirano održavati takav sistem kvalitete, koji će nam omogućiti da u poređenju sa konkurentskim firmama pružimo uvjek najkvalitetnije usluge i proizvode.
Mi u NGH vjerujemo da naša firma vrijedi onoliko koliko nas cijene naši kupci i dobavljači.
Naši djelatnici svojom stručnošću , ljubaznošću, ponašanjem i izgledom su promotori svih poslovnih aktivnosti firme NGH.

 

 


© Copyright 2003. Sva prava zadržana.
TELEKOM - TELEFONSKI IMENIK
Email: tti@telefonski-imenik.com