TELEFONSKI IMENIK :: TRGOVINA :: PRO GAS

 

Adresa: Proboj bb
88320 LJUBUŠKI
Telefon: 039/841-020, 841-057
Fax: 039/841-039
Mobitel: 063/322-006
   

PRODAJA MALIH PLINSKIH SPREMNIKA I DOSTAVA PLINA

Na svim područjima gdje nema instalacije zemnog plina, kao vrlo praktično i isplativo rješenje nameće se korištenje "malih plinskih spremnika".
Za obiteljske kuće, ili poslovne prostore, ovo rješenje nudi velike mogućnosti uz povoljne cijene.
U našem poduzeću možete dogovoriti kupnju spremnika, ili najam istog. Instalacijom spremnika ukapljenog naftnog plina, u svom domu ili na radnom mjestu omogućavate višestruku korist jer tim rješavate problem goriva za, grijanje, kuhanje i sl.
Također je bitno reći da se ovo rješenje pokazalo i vrlo sigurnim, jer u pravilu u kontakt sa instalacijom rijetko dolazi sam korisnik, već se prema pravilima struke predviđa pregled i održavanje od strane servisera.
Mi također pružamo i tu uslugu.
Naša "mreža" broji već 3OO zadovoljnih korisnika spremnika, pa osigurajte si i Vi praktično i ekološki jedno od najprihvatljivijih rješenja, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

Naša distribucija plina aktivna je 0-24h , i upravo stoga želimo posebno naglasiti prednosti velikog skladišta plina.
U proteklim razdobljima uspjeli smo se svojim prednostima skladišta, i dobro organizirane dostave nametnuti kao jedan o najuspješnijih distributera ukapljenog naftnog plina na području Bosne i Hercegovine.
Kao našu osnovnu referencu napominjemo distribucije plina u omjeru cca 35% Bosansko-Hercegovačkog kraja, odnosno prodaju do 5.000 tona ukapljenog naftnog plina godišnje.

"Našom organiziranom dostavom plina, pobrinut ćemo se da hladni zimski dani proteknu bez brige."

 

 


© Copyright 2003. Sva prava zadržana.
TELEKOM - TELEFONSKI IMENIK
Email: tti@telefonski-imenik.com