TELEFONSKI IMENIK :: GRAĐEVINARSTVO :: PS-TEH

 

PS-TEH d.o.o.


Adresa: Ramići bb,
78 000 Banja Luka
Tel/fax: 051/392-352
Mobitel: 065/695-368
Email: ognjen.vujic@psteh.com
Web: www.psteh.com
   

PVC Firma PS-TEH se već niz godina uspješno bavi proizvodnjom tankova (silosa, rezervoara), i raznih konstrukcija (hala, nosača) od aluminijuma, nerđajućeg čelika i željeza za razne grane industrije. Znanja i iskustva menadžera, inženjera i stručno osposobljenih izvršilaca tehničkih poslova, stečena dugogodišnjim radom u raznim evropskim zemljama, uspješno su prenesena ovde, što je rezultovalo visokim kvalitetom proizvodnje kao i velikim brojem zadovoljnih klijenata i poslovnih partnera.

Godine 2005. je započela uspješna saradnja sa austrijskom firmom RBTech Bachmair Bäckereitechnik, čiji smo zastupnici na području jugoistočne Evrope, na polju prehrambene industrije, prije svega pekarstva.

Uz to, u ponudi su proizvodi izrađeni od najkvalitetnijeg inoksa i crnog čelika, u zavisnosti od želje ili potrebe klijenata: razne vrste ograda, stepeništa, konstrukcija, nadstrešnica, rukohvata, skladišnih regala i drugog metalnog namještaja, kao i ostale vrste metalnih proizvoda. Kako bi što više izašli u susret potrebama i željama klijenata, angažovan je stručni tim inženjera i dizajnera.

 

 


© Copyright 2003. Sva prava zadržana.
TELEKOM - TELEFONSKI IMENIK
Email: tti@telefonski-imenik.com