TELEFONSKI IMENIK :: PROIZVODNJA :: R.M.A.

 
R.M.A. BL

Adresa: Ilije Garašanina 6,
78 000 Banja Luka
Telefon: 051 372 400
Fax: 051 371 666
Mob: 065 511 158
Email: info@rma-bl.com
Web: www.rma-bl.com

RMA BANJA LUKA je ambiciozna firma koja se bavi ugradnjom i izgradnjom staklenih bašti, staklenih balkona, aluminijskih ograda. Uz podršku svog mladog i kreativnog tima sa višegodišnjim iskustvom u izgradnji, kako balkonskih ograda tako i staklenih bašti. Odabir naših usluga i materijala su prava potvrda da ste izabrali pouzdanog i kvalitetnog partnera.

Pružamo svoje usluge na cijelom prostoru BiH. Naša tehnička služba daje stručne savjete i prijedloge oko idejnog rješenja. Dolazimo na lice mjesta kako bi se uzele precizne mjere itd.Naši klijenti su su spremni da svoje bašte, balkone, stepenište prilagode savremenoj tehnologiji i arhitekturi.

Predstavljamo Vam njemački sistem demontažnih staklenih pregrada – bez vertikalnih elemenata!

Pozivamo Vas da se upoznate sa ovim revolucionarnim sistemom ostakljivanja prostora jer smo sigurni da je ono najbolje rješenje za zatvaranje Vaših balkona, ugostiteljskih objekata. zimskih vrtova, terasa ili, pak, jednostavno pregrađivanje prostora.

Jedinstveni sistem okova omogućuje potpuno otvaranje staklenih pregrada sa mogućnošću spajanja pod uglom – i to BEZ vertikalnih elemenata!

Materijali najboljeg kvaliteta i izvanredan dizajn garantuju iznimnu trajnost elemenata i vrhunski estetski dojam.

Sistem demontažnih staklenih pregrada je idealno rješenje za prostorije u kojima je dozvoljeno pušenje jer omogućuje gotovo neprimjetno pregrađivanje prostora – uz minimalne građevinske radove!


ALUMINIJUMSKE OGRADE

Aluminijumske ograde pružaju modernu kombinaciju atraktivnog izgleda i funkcije bezbednosti na svim poslovnim i stambenim objektima novijeg doba.


STAKLENE BAŠTE

Materijali najboljeg kvaliteta i izvanredan dizajn garantuju iznimnu trajnost elemenata i vrhunski estetski dojam.


STAKLENI BALKONI

Inovativnim rešenjem staklenih balkona, obezbjedite proširenje prostora, maksimalnu otvorenost i prozračnost vašeg balkona.


STAKLENE BAŠTE ZA VIKENDICE

Materijali najboljeg kvaliteta i izvanredan dizajn garantuju iznimnu trajnost elemenata i vrhunski estetski dojam.

 

 


© Copyright 2003. Sva prava zadržana.
TELEKOM - TELEFONSKI IMENIK
Email: tti@telefonski-imenik.com