TELEFONSKI IMENIK :: UGOSTITELJSTVO :: MOTEL ROĐO

 

Adresa: Đulići bb, TESLIĆ
Telefon: 053/420-000
Fax: 053/420-111
Mobitel: 065/520-722
Email: info@motelrodjo.com
Web: www.motelrodjo.com
   

Motel Rođo iz Teslića sa radom je počeo 1968 godine kao ugostiteljski objekat sa 30 mjesta, što pokazuje da ima već dugu tradiciju rada i veliki broj zadovoljnih posjetilaca. Uspješno poslovanje je nastavljeno daljim razvojem 2002. godine, kada ugostiteljski objekat prerasta u motel.

Danas motel „Rođo“ svojim posjetiocima nudi 178 mjesta, kvalitetnu kuhinju, sobe, apartmane i mnogo druge sadržaje. Rad u ugostiteljstvu je porodični posao i porodična tradicija, a dugogodišnje iskustvo i zadovoljni posjetioci stvaraju povoljne uslove za dalji razvoj.

Majstori kulinarstva i ljubazno osoblje svojim radom i vrhunskom uslugom daju najbolji doprinos uspješnom poslovanju. Osoblje motela će se pobrinuti da Vam boravak ostane u trajnom sjećanju.

Uspješno organizovanje svečanih ručkova, svadbi, krštenja, raznih sastanaka, prezentacija firmi i raznih proslava je dio ponude motela „Rođo“. Moderna oprema i komfor, vrhunska usluga u našem restoranu, parking za autobuse i automobile stvaraju vrhunske uslove za Vaš boravak u motelu.

Tradicionalna gostoljubivost i vrhunska profesionalnost osoblja motela „Rođo“, koje Vas dočekuje u dobrom raspoloženju i ispraća sa pozivom da ponovo dođete, izgrađuju i čuvaju stečeno povjerenje naših posjetilaca. Stečeno i sačuvano povjerenje sve većeg broja zadovoljnih posjetilaca jasno govori da je motel „Rođo“ Vaš motel.

Povoljna lokacija na rakrsnici puteva koji vode prema Tesliću, Doboju, manastiru Liplje i Stanarima privlači veliki broj putnika namjernika i redovnih posjetilaca. Zadovoljni posjetioci se redovno vraćaju svom „Rođi“.

Vaš „Rođo“ je moderan, komforan motel sa vrhunskom uslugom, koji se pamti i kome ćete se uvijek rado vraćati.

Više informacija o motelu na web prezentaciji www.motelrodjo.com

Kapacitet:
Šatori-hladnjače-suđe - 2000 mjesta
Restoran Rođo - 178 mjesta
Svadbeni salon - 500 mjesta
Salon za kongrese, sastanke..
Sobe za smještaj

 

 


© Copyright 2003. Sva prava zadržana.
TELEKOM - TELEFONSKI IMENIK
Email: tti@telefonski-imenik.com