TELEFONSKI IMENIK :: PROIZVODNJA :: SAVOX

 

Adresa: Johovac bb, 75446 MILIĆI
Telefon: 056/741-505, 741-555
Fax: 056/741-500
Mobitel: 065/647-300, 526-439
Email: savox@teol.net
Web: www.savox-doo.com
   

Primarna djelatnost firme Savox d.o.o. sa sjedištem na adresi Johovac, Milići, RS, BiH je obrada drveta.
Takođe se bavimo trgovinom građevinskim materijalom i uslugama transporta.

Osnovna djelatnost preduzeća je primarna i finalna prerada drveta koje potiče sa BiH područja, poznatog po odličnim klimatskim uslovima koji se odražavaju kroz prirodni uticaj na zdrav rast i razvoj drveta.
Drvo u takvim uslovima dobija visok kvalitet, postojanost te druge izuzetne atribute koje kasnije nasljeđuju i sami proizvodi dobijeni preradom takvog drveta.
Osnovni ulazni materijal u našu proizvodnju odnosno preradu su trupci jele i smrče.

Naše preduzeće raspolaže vlastitim voznim parkom, kako za dovoz ulaznog materijala, tako i za prevoz gotovih proizvoda.
Naš pogon za preradu drveta opremljen je kvalitetnom opremom čiji rezultat je precizna obrada prilagođena zahtjevima naših klijenata.

Da bi samo drvo i u procesu prerade zadržalo kvalitet i postojanost, prolazi proces sušenja. Naše preduzeće posjeduje moderne sušare kapaciteta 150 kubnih metara.

Zahvaljujući raspoloživoj tehničkoj opremljenosti kao i potvrđenom tehnološkom postupku, u mogućnosti smo kao rezultat prerade i obrade dobiti kvalitetan i postojan proizvod sa očekivanom bojom drveta, što je vrlo važno da bi sa našim kupcima osigurali uspješnu i dugotrajnu saradnju.

Trgovina građevinskim materijalom i Radimo usluge TRANSPORTA, posredovanje i organizaciju u domaćem i međunarodnom saobraćaju. Posjedujemo vlastita prevozna sredstva.

 

 


© Copyright 2003. Sva prava zadržana.
TELEKOM - TELEFONSKI IMENIK
Email: tti@telefonski-imenik.com