TELEFONSKI IMENIK :: USLUGE :: TOP-FIT

 

Adresa: Vukana Trivića bb
78240 Čelinac
Tel/Fax: 051/423-174
Mobitel: 065/519-038, 065/765-111
065/935-666
Email: topfit@teol.net
Web: www.topfit-celinac.com
   

Prelaskom na tržišni način poslovanja i pojavom novih izazova prepoznali smo Vaše potrebe i osnovali preduzeće čija je prevashodna namjena smanjenje Vaših troškova i ušteda Vašeg vremena. Zbog toga smo 2000. godine osnovali firmu TOP-FIT d.o.o. Čelinac čija je osnovna djelatnost čišćenje i održavanje stambenih i poslovnih objekata i kompletne opreme, pranje namještaja u stambenim i poslovnim prostorima, održavanje svih vrsta podnih površina kao i održavanje parkovskih i vrtnih površina. Jednostavno, servis za čišćenje TOP-FIT je tu da za Vas obavlja sve poslove vezane za čišćenje, pranje i održavanje u i oko Vaših stambenih i poslovnih prostora.

Od samog osnivanja bili smo svjesni da samo kvalitetnom uslugom možemo opstati na tržištu. Zbog toga smo posebnu pažnju obratili na kvalitet i obučenost radnika koji su zaposleni kod nas kao i kvalitet opreme i sredstava za čišćenje koje koristimo. Mašine za pranje i poliranje kamenih podova, mašine za dubinsko pranje i usisavanje tepiha, hidro usisivači kao i druga oprema koju posjedujemo uz obučene radnike za rad na njima gararantuju ispunjenje svih Vaših zahtjeva za čistoćom.

O kvalitetu naših usluga najbolje svjedoče naši zadovoljni komitenti od kojih ću ovdje pomenuti samo neke: Raifffeisen Bank Filijala Banja Luka, Volksbank Banja Luka, M:tel, Hotel Bosna Banja Luka, Interšped Doboj, Opšta bolnica Prijedor, Standard Prnjavor, Pavlivić univerzitet Doboj, Zepter hotel Dubica, a cjelokupnu listu naših klijenata možete vidjeti u REFERENCE.

Pored čišćenja i održavanja interijera opremljeni smo i za pranje i održavanje fasadnih površina. Za pranje staklenih i drugih fasada na Vašim objektima do 20 metara visine koristimo dizalicu a ukoliko se ukaže potreba, tu je naša radna platforma za objekte koji su visoki do 70 metara.

Ukoliko Vam se za neke druge poslove ukaže potreba za dizalicom ili platformom, spremni smo da Vam ih, zajedno sa radnicima obučenim za rad na njima i iznajmimo. Takođe smo u mogućnosti da Vam ponudimo preparate za održavanje čistoće u Vašim objektima i sredstva za higijenu kao što su dozatori za tečni sapun, toalet papir, ubrusi itd.

Nadam se da ste u širokoj paleti usluga koje nudi servis za čišćenje TOP-FIT pronašli rješenje za održavanje Vaših stambenih i poslovnih objekata, a mi Vam garantujemo da ste pronašli pouzdanog partnera kome je Vaše zadovoljstvo obavljenim poslom na prvom mjestu.

 


Usluge:
Generalno čišćenje
Redovno čišćenje
Pranje prozora
Pranje tepiha i namještaja
Dubinsko pranje auta
Pranje fasada
Iznajmljivanje dizalice


Proizvodi:

Pribor za čišćenje
Sredstva za čišćenje
Usisivači za vodu i prašinu
Kolica za čišćenje
Sanitarni program
Mašine za pranje i poliranje
Industrijski usisivači
Kombinovane mašine

 

 


© Copyright 2003. Sva prava zadržana.
TELEKOM - TELEFONSKI IMENIK
Email: tti@telefonski-imenik.com