TELEFONSKI IMENIK :: TRGOVINA :: UNO

 

Adresa: Braće Hamdanagića 5
74260 TEŠANJ
Telefon: 032/656-050, 656-052
Fax: 032/656-051
Mobitel: 061/137-304
Email: uno@bih.net.ba
Web: www.uno-tesanj.com
   

OVLAŠĆENI TRGOVAC I SERVISER ŠKODINIH VOZILA

Saobraćajno društvo UNO d.o.o. osnovano-preregistrovano je koncem 1994. godine. Prvobitna djelatnost naše kuće bila je edukacija kandidata u Autoškoli Uno, koja je pocela sa radom januara 1991. godine.
Od augusta 1998. godine, Uno d.o.o. dobio je zastupništvo ovlaštenog trgovca i servisera za m/v iz programa ŠKODA, čime je Uno zasigurno postao bitna karika u lancu trgovaca novim automobilima i servisiranju istih u Bosni i Hercegovini, a samim tim je doprinio poboljšanju cjelokupne situacije po pitanju starosne strukture automobila na putevima BiH.

Uno danas upošljava 25 radnika, što u zemlji što u inozemstvu, a također učestvuje u edukaciji učenika Srednje Stručne skole Tešanj, kroz organizaciju praktične nastave u servisnom prostoru Autokuće. Od tih mladih kadrova koji su prošli kroz edukaciju - praktičan rad, danas imamo vrsne majstore u servisu. Uspješnost poslovanja naše kuće ogleda se, između ostalog, u opremljenosti savremeno-tehničkim pomagalima i rješenju aplikacije informatičkog sistema, čime smo u potpunosti riješili praćenje baze podataka o komitentima i materijalno-finansijskom poslovanju.

Sjedište d.o.o. Uno nalazi se u n.m. Raduša na oko 2 KM jugoistocno od centra Tešnja, gdje se nalazi moderno opremljeni salon automobila, savremeno opremljeni servisni prostor i kancelarija direktora-vlasnika gosp. Izudina Turkeša. Ukupna površina prodajno servisnog centra iznosi 1.392 m2. U centru grada Tešnja u ul. Braće Hamdanagića 5, nalazi se kancelarija Autoškole Uno. Tržište koje Uno trenutno pokriva su područja općina: Tešanj, Usora, Doboj Jug, Teslić, Doboj, Maglaj, Zavidovići.

Servisna služba Autokuće UNO

Program Škoda

Fabia

Fabia Sedan

Fabia Combi

Octavia A5

Octavia A5 Combi

Octavia A4 Tour

Super B

 

 


© Copyright 2003. Sva prava zadržana.
TELEKOM - TELEFONSKI IMENIK
Email: tti@telefonski-imenik.com