TELEFONSKI IMENIK :: UGOSTITELJSTVO :: VIDOVIĆ

 

Adresa: Ivana Franje Jukića 11
78000 BANJA LUKA
Telefon: 051/245-800, 217-217
Fax: 051/211-100
Email: info@hotelvidovic.com
Web: www.hotelvidovic.com
   Hotel VIDOVIĆ smješten je u strogom centru Banje Luke, u blizini svih značajnih republičkih i gradskih administrativno-poslovnih i kulturnih institucija.
Građen je i opremljen po najvećim svjetskim standardima. Svojim sadržajima, funkcionalnošću i opremljenošću zadovoljiće i najprobirljivije goste.

U moderno opremljenim sobama i apartmanima nalazi se 100 veoma udobnih ležaja. Svaka soba posjeduje TVC, TV-sat, telefon, brzi internet, fen za kosu, mini-bar.

GARAŽA
Hotel ima sopstvenu garažu za putničke automobile sa 70 parking mjesta, a ispred hotela je čuvani parking za turističke autobuse.

KONGRESNA SALA
Dvije kongresne sale, sa visokim nivoom tehničke opremljenosti (video-bim, ozvučenje, kabina za simultano prevođenje na tri strana jezika, tv-plazma i hotelsko posluženje), kapaciteta do 120 osoba, nude izvrsne uslove za organizaciju predavanja, seminara i kongresa, omogućavajući brzu i kvalitetnu komunikaciju svim modernim poslovnim ljudima.

BIZNIS CENTAR
U okviru hotela VIDOVIĆ posluje BIZNIS CENTAR sa raznovrsnom ponudom roba široke potrošnje i usluga u buticima, suvenirnicama, frizerskom salonu...

U svom sastavu hotel VIDOVIĆ ima i ekspres restoran sa 60 mjesta i velikim izborom gotovih jela domaće kuhinje, po čemu je jedinstven među banjalučkim hotelima. Pored toga, u prijatnom ambijentu „a la kart“ restorana za 50 gostiju možete uživati u raznovrsnoj ponudi specijaliteta domaće i inostrane kuhinje, koju vode vrhunski majstori kulinarstva.

Kompanija VIDOVIĆ Banja Luka, pored istoimenog hotela VIDOVIĆ, hotela KRAJINA u Mrkonjić Gradu i Turističkog centra BALKANA, posjeduje nekoliko posebnih preduzeća koja uspješno posluju na području Banje Luke: Audi centar, VW servis, Škoda servis, Kuća mode NIKOLA, salon ljepote MAJA, Urbanistički zavod, Proizvodnja betonskih elemenata, Kameni agregati i izvođenje radova u niskoj i visokoj gradnji, uz posjedovanje sopstvene građevinske mehanizacije.

 

 


© Copyright 2003. Sva prava zadržana.
TELEKOM - TELEFONSKI IMENIK
Email: tti@telefonski-imenik.com